Contact

PRAKTIJK NATUURLIJKE GENEESWIJZE

HEALINGHANDS OF ENERGY

Lammert de Jonge

Vlouwakkers 24

9468HA ANNEN (DR)

Tel. 06-22756721

Email: lammert@geneest.nl

Een aantal gestelde vragen van mensen.

Moet ik er in geloven om een behandeling met succes te kunnen ondergaan?

Nee hoor je hoeft er niet in te geloven maar als je besluit deze stap te nemen om je te laten behandelen kun je genieten van de weldaad die lichaam en geest ondervinden tijdens en na een behandeling met Indiaas Reiki //Sai Dharti. De doorstroming in je lichaam wordt gestimuleerd . De energie doet haar werk daar waar nodig is.

Iemand die niets mankeert kan die ook bij je komen voor een behandeling?

Ja hoor iemand die gezond is mag gewoon komen en een behandeling ondergaan. Je hoeft niets te mankeren om eens te voelen hoe geweldig zo’n behandeling is voor lichaam en geest. Er zijn toch ook mensen die eens even een massage ondergaan zonder dat er wat aan de hand is of eens onder de zonnebank gaan. Zo kun je dit dan ook bekijken, dus gun je lichaam eens de weldaad voor lichaam en geest die Indiaas Reiki/ Sai Dharti je kan geven. Je zult dan ervaren dat je in deze hectische tijden toch nog echt kunt ontspannen.

Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel mensen depressief zijn?

Mensen zijn vandaag de dag druk. Maar door onafgebroken bezig te zijn met zaken buiten jezelf, en nooit meer de tijd te nemen voor wat er van binnen leeft, loop je een grote kans vast te lopen in bijvoorbeeld een relatie of werk. Veel klachten zijn hiervan een gevolg zoals piekeren, slapeloosheid, lusteloosheid, hoofdpijn, maagpijn en klachten in rug en nek. En als dan de emoties geheel bevroren raken ontstaat de depressie.

En is dat allemaal wel veilig wat je doet?

Ja het is een veilige manier van behandelen omdat er nooit meer gebeurt dan goed voor ons is op dat moment. Lichamelijke klachten verdwijnen en dan meestal voorgoed of voor een hele tijd. Emoties die de mens met zich meedraagt worden verwerkt. Dit kan soms samengaan met een huilbui. Maar uiteindelijk leidt dit alles tot het doorstromen van de zeer nodige levensenergie.

Je besteedt gigantisch veel aandacht aan de mensen, meer dan ik zou verwachten in deze tijd van egoistme en materialistme. Hoe komt het dat je dit met zoveel overtuiging doet?

Als we met elkaar zo door gaan dan help je elkaar straks nergens meer mee zelfs je eigen verwanten niet. Iedereen raast door de tijd en vliegt overal aan voorbij zonder er van te genieten. We proberen de mensen toch weer bewust te maken van de rust van lichaam en geest die een ieder in zich heeft, maar door onze hectische wereld is vergeten dat dit nog bestaat. Bovendien zie ik dit werk als een soort roeping en wil graag proberen de mensen weer wat meer bewust te maken van de positieve krachten die de kosmische energie je kan brengen.

Je vraagt maar weinig geld voor een behandeling ben je niet bang dat de mensen denken dat het minder goed werkt?

Toen me dit werd gevraagd moest ik eigenlijk even lachen, want ik dacht moet je toch eens zien hoe de mensen gewend zijn aan de soms onredelijk hoge prijzen die er maar voor dingen wordt gevraagd. Maar ik zou ze aanraden zich hier eens te laten behandelen, want het kost toch maar weinig zeggen ze zelf. Men kan dan ervaren dat het ondanks de zoals ze zeggen lage prijs uitstekend werkt.

Waarom vraag je zo weinig geld voor je behandeling?

Ik vraag een bedrag die betaalbaar is voor iedereen. Omdat mijn ervaring is, dat er ook mensen zijn die door vervelende omstandigheden in de put zitten. Waarbij ook nog eens het beschikbare budget is vermindert. Deze mensen zouden moeten afhaken bij een duurdere behandeling. En dat is nu juist wat ik niet wil. Mochten mensen aantoonbaar kunnen maken dat ze het niet kunnen betalen en het echt nodig zijn wil ik wel eens prodeo werken.

En wat voel je of ervaar je eigenlijk ?

Sommige mensen voelen niets. Maar de meeste voelen warmte, een lichte tinteling of worden slaperig en voelen zich ontspannen. Er zei eens iemand tegen me dit ontspant me meer dan een nacht slapen.

En wat is het uiteindelijke resultaat van zo’n behandeling?

Je zult je na een aantal behandelingen weer lekker in je vel gaan voelen en voor velen is dat iets wat ze al tijden niet meer hebben gevoeld.

Hoe werkt het dan ?

Tot ongeveer ons zevende levensjaar hebben we een geopend energie kanaal. Maar na verloop van tijd treden er blokkades op. De energie kan dan niet meer stromen zoals het eigenlijk zou moeten. Door een behandeling met Indiaas Reiki // Sai Dharti worden de blokkades opgeruimd waardoor de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen en de universele Levens energie weer zijn werk kan doen.

Moet ik een arts raadplegen voordat ik me bij je laat behandelen?

Wij zijn geen vervanging van de reguliere geneeswijze maar een prachtige aanvulling.Dus is vaak één van de vragen die we stellen, bent U al naar een arts geweest voor deze klachten? Wij adviseren altijd even een arts te raadplegen.

Wie komt er eigenlijk voor een behandeling in aanmerking ?

Iedereen kan zo’n behandeling ondergaan al is het alleen maar voor de pure ontspanning die een behandeling met zich meebrengt. Men ervaart het als: heerlijk ontspannen, heb ik lang niet zo gevoelt, ik heb toch iets gemist de laatste tijd.

Moet ik tijdens de healing mijn kleding uit?

Voor een healing hoeft U behalve Uw schoenen geen kleding uit te trekken. Kleding is voor de helende energie geen obstakel.

Wat kan er zo al worden behandeld?

Dat is eigenlijk te veel om op te noemen maar een paar wil ik er toch noemen nl: RSI , Stress, Burn-out, Nek- Rugklachten. Geestelijke of Emotionele klachten. Slapeloosheid, Migraine, Reumatische pijnen, Fibromyalgie.

Wat is een Aura?

De Aura is een stralend energieveld om je heen. Een volmaakte Aura is eivormig en is boven, onder, achter, voor en aan de zijkanten van het lichaam overal even groot.

Je zegt regelmatig luister naar je lichaam of de stem van je hart wat wat bedoel je er mee?

De stem van je hart wordt vaak overstemd doordat je in je kinderjaren bent vol gestopt met meningen van anderen over alles wat wel of niet goed voor je is. Het is natuurlijk allemaal best goed bedoelt, maar je hebt hierdoor geleerd meer op anderen te vertrouwen dan op je eigen ituitie. Uiteindelijk is er niemand die beter weet wat goed voor je is dan jij zelf.

Kijk eens goed om je heen en je ziet dat er dingen veranderen zeg je regelmatig leg dat eens uit.

Ik zal eens proberen dit uit te leggen. Er is een klimaatsverandering gaande, tenminste ik hoop dat je dit ziet. We hebben steeds meer te maken met natuurrampen. Modderstromen, overstromingen, aardbevingen en wat denk je van juni 2007 in Hoogeveen waarbij bomen als luciferhoutjes werden gebroken. Het smelten van de poolkappen, de vervuiling van de lucht, de hoeveelheid zoetwater op deze aarde neemt af. Zo kan ik nog wel even doorgaan maar wil het hierbij laten. Dus vandaar dat ik zeg: kijk goed om je heen je ziet dat er dingen veranderen.

We moeten wel zuinig met de aarde omspringen vertel je, maar tegelijkertijd zeg je ook dat wij de aarde nooit kunnen vernietigen. leg dat eens uit.

Heel eenvoudig de aarde laat zich namelijk niet vernietigen wij worden de aarde nooit de baas. Hij trekt 1 keer met zijn schouder en vernietigd 500.000 mensen. Denk maar aan de aardbevingen een aantal jaren geleden op tweede kerstdag. Het frappante is dat de dieren het voelden aankomen en wij mensen niet is dat niet iets om eens over na te denken?

Je geeft diverse cursussen en zegt dat dit goed is voor ieder mens maar waarom?

Als je de kwaliteit van het leven wilt verbeteren dan is het volgen van één van onze cursussen goed voor lichaam en geest. Je word eens gewezen op dingen waarin je in het normalen leven bijna nooit bij stil staat of geen tijd voor hebt. Je leert dingen om je heen op een andere wijze waarderen waardoor de zin in het leven een positieve wending krijgt.

Bij Indiaas Reiki // Sai Dharti staan er 3 dingen centraal en dat is

Waarheid, Liefde en Energie.

Als je deze drie punten in je leven integreert zal het leven wat gemakkelijker gaan en zullen de mensen om je heen je meer waarderen. Behandel mensen zoals je graag zelf wilt worden behandelt.

PRAKTIJK NATUURLIJKE GENEESWIJZE

HEALINGHANDS OF ENERGY

Lammert de Jonge

Vlouwakkers 24

9468HA ANNEN (DR)

Tel. 06-22756721

Email: lammert@geneest.nl

Master en Palmmaster Sai Dharti

Meester Indiaas Reiki

Master Christalicht Energy

Reiki Master

Mental Healing

Witte Magie

Voor vragen of advies kun je me altijd een bericht sturen naar lammert@geneest.nl